Vergelijk loodgieters in 3 stappen:
1. Zoek loodgieters
Vind geschikte loodgieters.
2. Vraag offertes aan
Vul uw wensen in.
3. Vergelijk de offertes
Vergelijk en kies wat bij u past.
looking glass

Vergelijk loodgieters in Brugge.

Vraag nu vrijblijvend tot 5 offertes aan!
Soort werkzaamheden:
Type opdracht:
» Verder
loodgieter Bruggeloodgieters

Op zoek naar een loodgieter in Brugge ?

Zoekt u een vakman voor het installeren van uw sanitair? Een verstopping van het riool, of het vervangen van installaties of leidingen? U hoeft niet verder te zoeken, want op Vergelijk-Loodgieters.be vindt u snel en eenvoudig een vakkundige loodgieter in de buurt van Brugge.

Of het nou gaat om installatie, montage of reparatie van uw leidingen of installaties; een loodgieter regelt het voor u. Loodgieters zijn gespecialiseerd in werkzaamheden van uw verwarmingssysteem, water- en afvoersystemen.

Vergelijk-Loodgieters.be

Bij lekkage of verstoppingen biedt een loodgieter uit uitkomst, en het liefst heeft u natuurlijk, zeker als het een spoedklus betreft, een loodgieters bedrijf in de buurt van Brugge.

De zoektocht naar een geschikte loodgieter bij u in de buurt wordt nu wel heel eenvoudig gemaakt. Wanneer u op zoek bent naar een loodgieters bedrijf in de buurt van Brugge , dan hoeft u alleen maar het bovenstaande formulier in te vullen, waarin u kort en bondig u klus beschrijft en de termijn waarbinnen de klus plaatsvindt, en wij zoeken voor u geschikte loodgieters.

Vervolgens nemen de geselecteerde loodgieters contact met u op en maken geheel vrijblijvend een offerte voor u. Zo kunt u verschillende loodgieters uit Brugge vergelijken en weet u zeker dat u niet teveel betaalt!

Beoordelingen

Door Jan van Gesselen, Antwerpen
Binnen 2 dagen had ik 4 offertes binnen. Dat verdient een compliment dus bij deze.
Door Lieven Hendricks, Brussel
Ik ben zeer tevreden over de snelle bemiddeling na het invoeren van mijn gegevens. Binnen 1 dag had ik de eerste reacties al gekregen.

Voorbeeldaanvragen

Ontkalken boiler (gas)
Lek in afvoerpijpen onder de wasbak van het afvalwater. oude loden pijpen (gebrasseerd op koper,) graag nieuwe pvc-pijpen aub
Waterlek onder de afwasbak bij de afvoer afvalwater. oude loden pijpen (gebrasseerd op koper?) graag nieuwe pijpen in pvc
Aansluiten backbencher
Plaatsing en levering van een nieuwe (thermostatische) kraan in keuken en badkamer.
Geen toevoer koud water in douche
Chauffage kraan vervangen en eventueel ook een stukje verroeste buis die erop aansluit
Verwarming ontluchten
Vernieuwen afvoerbuizen gootsteen keuken
Nakijken van de watertoevoer en afvoer. Plaatsen van een nieuwe boiler. In een net aangekocht oud huis.